Barcelona își asigură viitorul! Fiul lui Ronaldinho este foarte aproape să semneze pe Camp Nou

Ronaldinho (42 de ani) a evoluat pentru Barcelona în perioada 2003 – 2008, iar brazilianul este considerat unul dintre cei mai buni fotbaliști din toate timpurile

Fiul lui Ronaldinho se află în probe la Barcelona

Un adevărat idol al Barcelonei, Ronaldinho poate reveni din nou lângă echipă, asta deoarece fiul său este aproape să semneze cu formația blaugrana. Concret, Joao Mendes (17 ani), care este liber de contract în momentul de față, se află în probe la clubul spaniol, iar antrenorii care pregătesc “La Masia” vor decide dacă tânărul jucător va fi păstrat sau nu la club, porivit Barca Universal.

Mendes a sosit la vârsta de 14 ani la clubul Cruzeiro și este un jucător de atac, care evoluează pe postul de număr 9, dar care poate fi folosit și în rolul de al doilea vârf.

  • 207 meciuri, 94 de goluri și 70 de pase decisive reprezinte cifrele tatălui său, Ronaldinho, în tricoul Barcelonei

”E Messi cel mai bun din toate timpurile?”. Răspunsul dat de Ronaldinho

În toamna anului trecut, Ronaldinho a primit această întrebare, iar fostul mare star brazilian a recunoscut că îi este greu să facă o alegere și a dat un răspuns ”elegant”.

E greu, pentru că sunt foarte mulți jucători buni. Nu pot compara, dar Pele, Maradona… Fiecare a fost cel mai bun în perioada sa”, a spus Ronaldinho, citat de As.com.

Ronaldinho a vorbit și despre situația actuală a clubului în tricoul căruia a avut cele mai bune evoluții din carieră, FC Barcelona.

Barcelona este într-un moment de tranziție, e o perioadă cu multe schimbări. Sper ca lucrurile să meargă bine. Barcelona are un antrenor bun și foarte mulți jucători tineri, are tot ce îi trebuie pentru a reveni în top”, a transmis Ronaldinho.