“Ce scenă incredibilă!”. Ce a făcut Ronaldo înainte de a intra pe teren împotriva rivalului Messi

Cristiano Ronaldo şi Lionel Messi au oferit o imagine pentru istorie, înainte de duelul amical de joi seară. Portughezul a mers să îi salute pe jucătorii lui PSG şi s-a îmbrăţişat cu vechiul său rival.

Cristiano Ronaldo și Lionel Messi au stat din nou față în față după ceva mai bine de doi ani. PSG a învins cu 5-4 echipa formată din jucători de la Al Nassr și Al Hilal, partida reprezentând, probabil, ultimul duel dintre cei doi titani care au dominat fotbalul în ultimii 15 ani.

Dacă pe transmisiune au fost urmărite din orice unghi duelurile dintre cei doi titani, câteva secvenţe dinaintea duelului au devenit virale pe reţelele de socializare. Ronaldo a uitat de orice rivalitate şi a mers să îi salute pe Neymar şi Mbappe, ulterior îmbrăţişându-l pe Messi, într-un moment emoţionant. Cei doi au părut ca doi prieteni care nu s-au văzut de mult timp, iar imaginile au impresionat.

Ce scenă incredibilă! Mulțumim, Riad!”, a scris PSG, pe contul de Twitter.

Cristiano Ronaldo, desemnat omul meciului

Ambii și-au trecut numele pe lista marcatorilor. Messi a fost cel care a deschis scorul, chiar în minutul 3, iar Ronaldo a marcat o dublă în prima repriză, unul dintre goluri venind din penalty. Și parizienii au avut două lovituri de la punctul cu var, însă cei care au executat au fost Neymar și Mbappe, primul irosind șansa avută, iar cel de-al doilea marcând pentru 4-3.
Cele două goluri ale lui Cristiano, plus realizările avute în cele 60 de minute pe care le-a jucat până să fie schimbat, i-au adus premiul de “Omul meciului” din partea celor care s-au ocupat de organizarea partidei.