Comisar-șef din cadrul IPJ Vaslui fotografiat gol lângă mașina poliției, după ce făcuse sex

Fotografia cu ofițerul surprins dezbrăcat lângă autospeciala poliției, pe un câmp din județul Vaslui, a fost publicată de ziarul Vremea Nouă și a fost realizată în această vară, de un martor la întreaga scenă. După ce poza a ajuns la superiorii din Poliția Română și a fost declanșată o anchetă internă, comisarul s-a pensionat.

O anchetă internă a fost declanșată la Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Vaslui după ce o fotografie cu un polițist dezbrăcată lângă o mașină de poliție a fost trimisă conducerii Ministerului de Interne.

Expeditorul preciza că polițistul este din cadrul IPJ Vaslui și că întreținuse relații sexuale cu o colegă de serviciu în autospecială, în plin câmp. Se întâmpla anul acesta, la începutul lunii august. În urma investigațiilor efectuate de polițiștii de la Protecție Internă a fost identificat comisarul care la data respectivă ocupa și o funcție de conducere la nivelul unei unități de poliție.

Polițistul a recunoscut

Potrivit jurnaliștilor de la Vremea Nouă, deși în fotografie nu se observă numărul de înmatriculare al autospecialei sau identitatea polițistului, polițiștii de la Protecție Internă au identificat mașina de poliție după antenele amplasate pe mașină.

Ulterior, în timpul verificărilor, comisarul-șef a recunoscut că el este cel care apare în fotografie. Potrivit sursei citate, polițistul le-a declarat colegilor că a fost victima unei răzbunări și că fotografia a fost realizată de un bărbat pe care îl cerceta într-un dosar de trafic de persoane.

S-a pensionat imediat

A doua zi după ce a recunoscut, polițistul și-a solicitat pensionarea. Cererea i-a fost aprobată, iar pe 15 august el a încheiat raporturile de muncă cu IPJ Vaslui.

Surse din cadrul IPJ Vaslui au confirmat, pentru Libertatea, că ofițerul de poliție s-a pensionat după ce le-a recunoscut superiorilor că el este cel din fotografie. Polițistul nu a dorit să divulge numele persoanei care se afla în autospecială cu el.