Marcel Ciolacu, întrebat dacă a fost în Dubai de Ziua Națională: ”Cred că timpul meu liber mă privește”

Marcel Ciolacu a fost întrebat, marți dimineață, în cadrul unor declarații de presă, dacă a fost în Dubai de Ziua Națională: ”Cred că timpul meu liber mă privește”, a răspuns liderul PSD.

Șeful social-democraților a plecat în Dubai în minivacanța de Ziua Națională, împreună cu vicepremierul Sorin Grindeanu, liderul grupului PSD din Camera Deputaților, Alfred Simonis, și de președinta Comisiei Juridice din Camera Deputaților, Laura Vicol.

Marcel Ciolacu, președinte al Camerei Deputaților, a transmis că ”nu e niciun semn” faptul că nu a participat alături de președintele Klaus Iohannis la recepția organizată la Palatul Cotroceni.

Liderul PSD a subliniat însă că are ”coaliția cu domnul Ciucă, nu cu domnul președinte”, spunând că alături de președinte a fost la defilarea din dimineața zilei de 1 Decembrie.

Ciolacu a mai transmis că în perioada 19-24 decembrie se va deplasa împreună cu premierul Nicolae Ciucă și ministrul Economiei în Coreea de Sud.

Context

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, s-a întors, duminică seara, cu o cursă de linie low cost, la economy, din vacanța de Ziua Națională a României, pe care și-a petrecut-o în Emiratele Arabe Unite, în Dubai, a declarat pentru G4Media.ro un martor ocular care s-a aflat în avion. Potrivit sursei citate, Ciolacu ar fi fost însoțit în Dubai de un grup de pesediști, între care vicepremierul Sorin Grindeanu, liderul grupului PSD din Camera Deputaților, Alfred Simonis și de președinta Comisiei Juridice din Camera Deputaților, Laura Vicol.

Întrebat dacă excursia în Dubai este motivul neparticipării la evenimentul de la Cotroceni, liderul PSD, Marcel Ciolacu, a răspuns sec: ”Nu”. Ciolacu nu a răspuns însă și la întrebarea referitoare la momentul plecării în Dubai. În ciuda insistențelor, liderul PSD nu a mai revenit cu lămuriri.