Novak Djokovic, un adversar “imposibil” la Australian Open! “Din fericire, încă mai are și îndoieli”

Novak Djokovic s-a calificat în semifinalele Australian Open după ce a trecut rapid de Andrey Rublev, în 3 seturi. După meciul din sferturi, Justine Henin a vorbit despre prestația fostului lider ATP, evidențiind că acesta se simte din ce în ce mai bine.

Novak Djokovic a obținut miercuri calificarea în semifinalele Australian Open, după ce l-a învins în trei seturi pe Andrey Rublev, scor 1-6, 2-6, 4-6, după două ore și 5 minute de joc.

După duelul din sferturi, Justine Henin a analizat prestația lui Djokovic de la Melbourne. Expertul Eurosport a precizat că fostul lider ATP pare că se simte din ce în ce mai bine în ceea ce privește accidentarea, dar că și îndoielile pe care încă le are sunt bune pentru că îl ajută să se concentreze și să dea totul.

Djokovic este relativ imposibil de jucat. E adevărat că am fost puțin aspri în a spune că cel mai mare adversar al lui sau, mai bine zis, cea mai mare grijă a sa a fost piciorul. L-am văzut încă puțin îndoielnic cu privire la asta la începutul jocului. Au fost și elemente suplimentare care l-au deranjat miercuri, o persoană în public care îi punea probleme, vântul…

Încă simțim că Novak Djokovic mai are îndoieli și putem spune din fericire pentru că această îndoială îi va permite să facă tot ce este necesar. Există încă o atenție deosebită din partea lui pentru a evita să intre în necazuri. A pierdut un singur set de la startul turneului într-un meci în care a fost cel mai slab.

De atunci, este aproape o copie impecabilă. Ba chiar a reușit să preia conducerea în setul trei împotriva lui Rublev, asta pentru a vorbi pe scurt. El este marele favorit în semifinale, vom vedea ce se va întâmpla în finală, eventual împotriva lui Tsitsipas. Dar el este și acolo favorit“, a declarat Justine Henin pentru Eurosport.