VIDEO Mark Zuckerberg: Aducem avatarurile pe WhatsApp! Acum vă puteți folosi avatarul ca sticker în chat

Mark Zuckerberg a anunțat astăzi lansarea avatarurilor pe WhatsApp, oferind utilizatorilor o nouă modalitate rapidă și distractivă de a intra în legătură cu prietenii și familia. Iată postarea lui Mark de pe Facebook: „Aducem avatarurile pe WhatsApp! Acum vă puteți folosi avatarul ca sticker în chat. Mai multe forme vor fi disponibile în curând în toate aplicațiile noastre.”

Utilizatorii pot să creeze un avatar personalizat și să-l folosească ca fotografie de profil pe WhatsApp, în locul unei fotografii reale, pentru mai multă confidențialitate, sau pot alege să îl trimită ca unul dintre cele 36 de stickere personalizate, se arată într-un comunicat.

”Avatarul este o versiune digitală a dvs. care poate fi creată din miliarde de combinații de diverse stiluri de coafură, trăsături faciale și îmbrăcăminte. De acum, puteți folosi pe WhatsApp avatarul personalizat ca fotografie de profil sau puteți alege unul dintre cele 36 de stickere personalizate care reflectă multe emoții și acțiuni.

Trimiterea unui avatar este o modalitate rapidă și distractivă de împărtășire a sentimentelor cu prietenii și familia. Poate fi și o modalitate excelentă de a vă reprezenta fără să folosiți o fotografie reală, sporind astfel confidențialitatea.

Pentru multe persoane, aceasta va fi prima dată când vor crea un avatar și vom continua să oferim îmbunătățiri de stil printre care luminozitate, umbre, texturi de păr și multe altele care vor îmbunătăți avatarurile în timp”, se mai arată în comunicatul companiei.