VIDEO: O pensiune din Delta Dunării a ars în urma unui incendiu În pensiunea se aflau șapte turiști, o persoană a fost dusă la spital intoxicată cu fum

Un incendiu puternic a izbucnit joi seară la o pensiune în apropiere de localitatea Caraorman din Delta Dunării. În acel moment, în pensiune se aflau șapte turiști care s-au autoevacuat. Una dintre persoane a fost preluată de o ambulanță navală și a fost transportată la spital cu simptome de intoxicare cu fum.

„În momentul izbucnirii incendiului se aflau turiștii cazați însă aceștia s-au auto evacuat și au fost transportați către o locație din apropiere. O persoană necesită asistență medicală, aceasta prezentând simptome de intoxicație cu fum”, a informat ISU Delta.

La incendiu s-a intervenit cu patru motopompe trei ambarcațiuni printre care și o ambarcațiune SMURD ce are în dotare un tun pentru stingerea incendiilor.

Intervenția pompierilor la Caraorman a fost finalizată, anunță ISU vineri dimineață. Au ars aproximativ 450 mp din clădirea principală, o anexă de aproximativ 50 mp. A fost salvată o anexă care era restaurant, o terasă și s-a reușit oprirea extinderii la o altă locație din apropiere. Cauzele probabile de producere a incendiului: scurt circuit electric.